Недостатъците на различните зодии!

Овен. – Егоизъм! – Представителите на зодия овен имат склонност към егоистични прояви, които могат да наранят близките им и да се отразят негативно на отношенията им с околните. Понякога са прекалено енергични. Те винаги се състезават с останалите, искат да са номер едно и да са винаги на върха, но това понякога им изиграва лоша шега, защото се самозабравят. Любопитни са и са лакоми. Склонни са към лъжа и манипулация. Непостоянни, вятърничеви понякога.

Телец. Материалисти!– Според астролозите техният най-голям порок е материализмът. Обичат вещите си и новите си придобивки, обожават да се чувстват материално стабилни. Трябва да се внимава, защото това би могло да влоши отношенията им с околните. Срамежливи са, потайни и често пъти са намръщени и рядко имат настроение. Трудно се ядосват, но ядосаш ли ги, е по-добре да не си им пред очите. Понякога дори са сприхави, груби, остри в разправиите си и гневливи.

Близнаци. – Разсеяност! – Не са добри слушатели, защото са страшно разсеяни. Не могат да се концентрират върху нещо за много време. Изключително умни са, но липсата им на всякакво постоянство ги кара да имат издънки понякога. Водени са от емоцията и от чувствата, което не е лошо, но не могат да се контролират. Понякога са вятърничави и несериозни.

Рак. Чревоугодници! – Раците имат един основен порок – те са най-големите чревоугодници в зодиака. Могат да прекаляват със сладкото всеки ден и това за тях ще си е в реда на нещата. И след това се нарежда тяхното своенравие. Биха направили нещо, само защото така са си решили, нищо, че после ще съжаляват и околните са ги посъветвали, че е по-добре да си стоят мирни. Не, ракът ще стори всичко, което си е наумил, само и само да е неговото. После… няма да каже, че съжалява, ще твърди, че така е било най-добре.

Лъв.Гордост! – Колкото и да е странно царят на животните може да се чувства неуверен. Именно това провокира лъвовете да изграждат стена около себе си и да прикриват тази неувереност. Искат да бъдат хвалени и толерирани от околните постоянно. Избухливи са и са много горди. Това дразни околните, защото лъв рядко би се признал, че е сбъркал или е направил грешка. Могат да са гневливи, буйни, сприхави, даже и отмъстителни.

Дева. – Мрънкачи!  Безспорно най-големите критикари от всички зодии. Критикуват себе си, критикуват околните, имат набито око и забелязват всеки дребен недостатък и не могат да не изразят мнение, че това не им харесва. Постоянно недоволни и мрънкащи, просто защото забелязват всеки детайл, който останалите хора не биха видели. Самохвални са, което също дразни околните. Мразят измами и злоупотреби, но те самите могат да лъжат.
 
Везни.
– Колебаещи се! – Един от най-големите пороци на везните е, че са маниаци на тема пазаруване. Ако обикалят по магазините, могат да прекарат цял ден в мола и за тях това си е абсолютно в реда на нещата. Друга кофти черта на везните е, че са много колебливи. Не могат да вземат елементарно решение за каквото и да е, дори ако въпросът е „какво искам за закуска днес?“. Изключително много премислят нещата и каквото и да решат накрая пак се колебаят дали изборът им е бил правилен.

хороскоп

Скорпион.Отмъстителност! – Според астролозите, това е най-отмъстителната и злопаметна зодия. Ако си се сблъсквал с гнева на скорпиона, знаеш за какво става въпрос. Има голяма доза егоизъм в скорпиона, умът му е много остър, понякога лъже дори без да съзнава. Разсеяни са страшно много, с възрастта се озлобяват и стават тъжни.

Стрелец. – Нетактичност! – Това е най-нетактичната зодия. Стрелците приемат това като висша форма на искреност, но не се замислят, че изглежда като липса на всякакъв такт. Трябва да внимават повече къде и какво казват. Любопитни, търсят винаги нещо интересно и забавно и понякога пропускат ценните и значими неща по пътя си. Изключително самолюбиви, с високо самочувствие, те са упорити и неуморни, лошото е, че прахосват времето и потенциала си за неизпълними неща.

Козирог. – Сприхавост! – Астролозите описват козирозите като работохолици, защото подсъзнателно изпитват страх да не останат бедни. Материалното състояние е много важно за козирога за да се чувства спокоен и в свои води. Трябва да съумеят да обръщат повече внимание на нематериалните неща. Умеят да намират слабите страни на противника и да се възползват от тях. Някои представители на козирозите са хитри, лукави, лицемерни и скъперници, склонни са към пиянство. Понякога са сприхави и злопаметни.
 
Водолей.
– Неуважителност!- Имат страх от обвързване, защото смятат, че някои ще им навлезе в личното пространство и ще отнеме свободата им. Много са разсеяни, те са едни от най-разсеяните в зодиака, заедно с близнаците. Лесно се влюбват и често страдат от това, защото са спонтанни и не преценяват човека до себе си. Някои са високомерни и недостъпни.

Риби. – Алкохолизъм!- Те са алкохолиците на зодиака. Ако раците са чревоугодниците, то безспорно рибите обичат да злоупотребяват, но не със сладко, а с алкохол. Рибите са изключително емоционални и са безразлични към каквато и да е разумна дейност. Равнодушни са към всичко, което засяга само околните. Също така са склонни към изневяра и са лековерни. Пълни са с предразсъдъци и това много им пречи. Сприхави, буйни и гневливи, имат афинитет към прахосване на пари.

- реклама -