Тодор Неделев Лудогорец
Снимка: ludogorets.com

Неделев: Идвам в Лудогорец, за да стана шампион

Тодор Неделев беше официално представен като ново попълнение на Лудогорец. Националът ще носи фланелката с номер 88 в клуба от Разград.

„Благодаря на Лудогорец за прекрасното отношение и за професионализма. Видях, че имат огромно желание да ме привлекат. Тук съм да помогна на Лудогорец да стане шампион, а аз да изпитам емоцията от големи мачове, каквито тимът играе всяка година“, заяви Неделев.

„Причината да стане този трансфер, е че имаше два клуба – единият ми показа, че няма нужда от мен, а другият ми показа огромно уважение, колко ме иска в редиците си, усетих страхотна подкрепа от тях. Всеки един футболист, който не е желан в един отбор, ще отиде на място, където ще бъде ценен и уважаван“, добави бившият играч на Ботев Пловдив.

„В личен план си пожелавам здраве на мен, на моите съотборници и на всички. След този инцидент, който преживях, осъзнах колко важно е здравето“, каза още националът.

Неделев: Разбира се, че ще има недоволни

„Естествено, че ще има фенове, които са недоволни, и ще ме наричат предател. Аз излязох с гордо вдигната глава пред тях и казах моята гледна точка. Всеки човек си има мнение и може да вярва на каквото поиска. Мисля, че около 3-4 пъти съм имал оферти от Лудогорец, те не се отказаха от мен, въпреки тежкия инцидент. От много години се познаваме с Десподов и Недялков, играем заедно в националния отбор. Те ме приобщават в обстановката. Радвам се, че имам приятели в този отбор. Професионалист съм и трябва да се адаптирам по най-бързия начин и да давам всичко от себе си“, добави Неделев.

„Винаги съм имал желание да стана шампион на България. Лудогорец е отбор, който през последните 11 години е фактор. Това само може да ме мобилизира още повече да се раздавам и да помогна на отбора да спечели нова титла и аз да запиша името си в историята на Лудогорец като шампион. Искам всяка година да сме шампиони и да играем европейски мачове. Надявам се още в неделя да покажа това, което мога. Вече не трябва да отговарям какво се случва в Ботев. Има си шефове и ръководители, така че всички въпроси трябва да бъдат към тях“, заяви Неделев.

Козмин Моци: Сигурен съм, че Лудогорец отново ще е шампион

„Благодаря на Тошко, че реши да подпише с Лудогорец. За съжаление не хвана периода, в който играехме в Европа. След тежкия цикъл, започваме нова битка, за да станем шампиони. С подкрепата на Тошко и нашите фенове, сигурен съм, че на 7 юни Лудогорец отново ще бъде шампион“, каза спортният директор Козмин Моци.

„Г-н Шимунджа ще реши дали ще ползва Тошко в неделя. Ние сме наясно, че имаме проблеми в състава с контузени. Но Неделев има огромен шанс още от неделя да покаже класата си. Чака ни тежка битка до края на първенството. Аз съм тук от 11 години, всяка година има такава битка“, добави Моци.

- реклама -