Назаем: Три хлапета прибраха чужда кола да се повозят

Назаем: Три хлапета прибраха чужда кола да се повозят. Три деца – две на 14 г. и едно на 13 г., откраднаха лек автомобил, направиха няколко кръгчета с него и отново си го върнаха на мястото. За случая съобщиха от Областната дирекция на полицията в Русе.

Мъж от близкия до Русе град Мартен паркирал на 6 февруари колата пред дома си, но пропуснал да вземе контактния ключ от таблото, както правел и друг път. Досега не се било случвало нищо нередно, но не и този път. След време човекът излязъл от къщата и установил, че автомобилът му не е на същото място, на което го бил оставил. Купето било замърсено и по това мъжът разбрал, че някой, без негово разрешение, е взел колата му да си свърши някаква работа и после я е върнал. Решил, че трябва да се установи кой е сторил това и подал сигнал в полицейския участък в Мартен.

Сигналът е документиран и по него започнала проверка. В хода на оперативно-издирвателните действия се установило, че автомобилът е взет от три момчета – едното малолетно, а другите две – непълнолетни. Работата по случая продължава.

- реклама -
error: Съдържанието е защитено