Портман

Натали Портман предпочита Лос Анджелис пред Париж

Актрисата Натали Портман предпочита Лос Анджелис пред Париж. След две години във френската столица, където живя с мъжа и сина си, Портмън признава, че много се радва на завръщането си в Лос Анджелис.

„Тук всички постоянно се усмихват, толкова е добре! В Париж има твърде много правила за вежливост и кодове за поведение, които трябва да спазвате. Приятелят ми ме научи, че на среща първа трябва да кажете „Бонжур“, след това да изчакате две-три секунди, преди да кажете още нещо. В противен случай ще ви помислят за много груб“.

Въпреки многото правила Натали признава, че е успяла да свикне с парижкия начин на живот и дори да го обикне.

„Не съм разбирала, колко съм свикнала с града, докато не се върнах в Лос Анджелис. Тук човек, с когото сте в асансьора може просто така да започне разговор. Хората се усмихват на детето ми и всеки пъти си мисля, колко е мило”.

В Париж звездата преживя няколко тежки момента, свързани с отлагането на френската премиера на новия филм „Jane got a gun“ заради терористичните нападения в Париж през ноември 2015 година.

Портман
Натали Портман и съпругът й Бенджамин Милипед

Всички събития около излизането на филма на Портман в Париж бяха отложени, включително няколко телевизионни участия на звездата във френските медии.

Филмът, в който актрисата си партнира с Юън Макгрегър, трябва да излезе по кината във Франция на 25 ноември.

По-рано през 2015 г. звездата се премести в Париж, след като съпругът й Бенджамин Милипед стана хореограф на балета на Парижката опера.

- реклама -