Наследница на империята Сваровски се омъжи с рокля от 46 кг. скъпоценни камъни (СНИМКИ)

Тя е наследницата на империята „Сваровски”. Затова, естествено, сватбата на Виктория Сваровски бе с извънземни мащаби.

Само на 23 години тя е известна певица в Австрия. Мина под венчилото с приятеля си Вернер Мюрц, който е виден бизнесмен в инвестициите в имоти. Той е на около 40 години. Сватбата бе вдигната през миналите почивни дни в Триест, Италия, пише в. „Дейли Мейл“.

Кристалната наследница порази гостите с ръчно изработена рокля с тегло от 46 килограма, обсипана с над 500 000 камъка Сваровски.

Тя е дело на световно известния дизайнер от Дубай Михаел Кинко (Michael Cinco), който е изработвал тоалети за Бионсе, Дженифър Лопес, Риана и Лейди Гага.

Съобщава се, че роклята е излязла на булката 900 000 долара.

Двойката, която се е запознала през 2010 година, каза своите сватбени обети в Катедралата Сан Гуисто (Cathedral of San Giusto) пред 250 гости.

Старт на празничния уикенд бе даден с бляскава вечеря в стил „паста и любов” в The Piazetta в курорт Фелисия вечерта преди самата сватба.

Краят на сватбата бе сложен с „брънч за сбогуване” след церемонията.

Виктория, която е родена в Инсбрук и е известна с това, че изпя песента към филма „Хрониките на Нарния” Voyage Of The Dawn Treader, а също и спечели германското издание на Танцувай със звездите през 2016 година, бе заведена до олтара от баща си Пол Сваровски.

- реклама -