хороскоп

Напрежение в работата за Девите, приключения за Козирога

ОВЕН

Денят ще ви зарадва с постигнати резултати от усилия, за които вече мислите, че са били напразни. Ще получите възнаграждението си и ще си позволите повече удобства за бита. Други ще помислят за нов бизнес. У дома атмосферата се затопля, заслуга за което имате и вие.

ТЕЛЕЦ

Ще се наложи да предприемете стъпки в посока промяна на досегашния курс. Допитайте се до компетентни хора за въпросите, които ви вълнуват. Ще имате подкрепата на съдбата и тревогите ви се окажат напразни. Просто правете това, което най-добре умеете, бъдете себе си.

БЛИЗНАЦИ

В чудесно настроение са повечето от представителите на знака днес. С каквото и да решите да се заемете днес вършите го с лекота и успявате да се справите в необходимите срокове. Ваш близък ще ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. В личен план сте противоречиво настроени, но нещата скоро ще се изяснят.

РАК

Приятелското и дружелюбно отношение на околните ще направи денят ви много приятен. Чувствате се добре и искате да свършите доста работа вкъщи, но професионалните ви ангажименти ще попречат на намеренията ви.

ЛЪВ

Предстои ви много работа и движение днес. Ще ви се налага да се занимавате с различни неща, с част от които за пръв път се запознавате. Това обаче ангажира още повече вниманието ви в област, която ви е интересна отдавна. Бъдете организирани и не позволявайте уговорени ангажименти да се отлагат по ваша вина. Радвате се на хармонични отношения с любимия човек.

ДЕВА

Работата ви носи напрежение и мислите ви често са насочени към по-приятни неща. Можете да си позволите глътка отдих. Много е вероятно след нея нещата да изглеждат по-добре. Споделете времето си с любимия човек, бъдете заедно. Отношенията ви се стабилизират. Ще останете доволни.

ВЕЗНИ

Ще засилите общуването си с интересни хора, които ще ви въздействат позитивно. Последните развития са благоприятни за бизнеса ви, но от вас се очаква ефективна работа с още по-реални резултати. Други ще се опитат да избягат от някого, който по незнайно какви причини им внушава чувство на вина.

 

СКОРПИОН

И да установите застой в делата си, не губете кураж. Нещата скоро ще се променят във ваша полза, изисква се работа и устойчивост на характера. Имате сили да се справите, а с новите умения ще напреднете по-бързо, отколкото предполагате. За някои от вас денят се свързва с придобивки от различен характер, но във всички случаи ще засилят желанието ви за развлечения.

СТРЕЛЕЦ

Развитието на въпрос, който ви засяга лично ще продължи да ви вълнува и днес. Започнати вече задачи ще бъдат приключени с очакваните резултати, дано те ви помогнат да се отпуснете и насладите на работата си. Максималисти сте, но понякога е нужно и малко, за да ни подскаже, че там се крие щастието.

КОЗИРОГ

Приключенски настроени сте и това може да ви създаде известни неудобства на работното място. Предстоят ви сериозни ангажименти, изискващи от вас пълна концентрация. Не се занасяйте, а действайте адекватно на ситуацията. Временни материални затруднения, които може и да заобиколите, но всичко зависи от вас.

ВОДОЛЕЙ

Ще откриете потенциал за развитие на способностите си в делово предложение, към което няма да останете безразлични. Изострете вниманието си към наболял проблем, вземете мерки за решаването му, въпреки, че ще направят опит го представят за маловажен пред вас. Други ще обогатят впечатленията си от човек, с когото ще пътуват служебно.

РИБИ

Денят ви ще премине в много движение и справяне с различни ситуации. Мислите гъвкаво и това ще определя и добрите резултати, които постигате. Отделете повече време за разрешаването на въпрос, свързан с вашия сърдечен партньор. Има какво да се желае. Не губете време в съжаление, бъдете по-позитивни.

- реклама -