Сидеров Касабов сблъсък парламент коалиционен съвет

Напрежение в парламента! Валентин Касабов бутал и обиждал Волен Сидеров (ВИДЕО)

До физически сблъсък се стигна днес в парламента.

Депутатът от НФСБ Валентин Касабов бутал и обиждал лидера на “Атака” Волен Сидеро.

Сидеров стоял подпрян на стол, а Касабов, минавайки покрай него, силно го изблъскал. В стаята на патриотите в Народното събрание се чули силни викове .

Това се случва минути преди обявяването на извънредния коалиционен съвет на управляващите партии при премиера Бойко Борисов.

По-късно Сидеров потвърди физическия сблъсък с Касабов.

“Да, бутна ме”, заяви Волен пред журналисти.

Сидеров ще иска отстраняването на Касабов от парламентарната група.

„Ако исках да го бутна след пет минути щеше да е в нокдаун“, добави Сидеров. Според него Касабов е човек, който не може да се владее.

Преди срещата при премиера Бойко Борисов лидерът на Атака Волен Сидеров заяви, че проблемите са в това, че всеки вкарва закони без да ги обсъжда. „Всичко е възможно, аз не съм сложил знак на фатализъм на тази коалиция. Коалицията върви каквото е поведението, както и при брака, като не върви има развод. Трябва да правим взаимните стъпки на уважение и зачитане. Вчера в Министерски съвет заявих, че Закона за шума не е добър, Дариткова го каза, всички го казват. Симеонов го брани като Матросов. Дори ми беше направена забележка, защо идвам да говоря в Министерски съвет. Не съм разрушител, но този кабинет може да съществува и без Симеонов“, заяви още Сидеров и даде за пример кабинета на Иван Костов, който е сменил 10 министри, но си е изкарал мандата.

 

- реклама -