Наоми Кембъл

Наоми Кембъл мечтае да стане майка

Наоми Кембъл призна, че мисли за деца „през цялото време“, въпреки че все още се колебае между това да осинови и да има свои собствени.

В интервю за американското списание ES 46-годишната топ манекенка споделя, че предпочита да стане майка, когато има мъж до себе си, за да не страдат децата й от липсата на бащинска фигура.

„Не (не бих отгледала сама децата си). Искам да има бащинска фигура. Мисля, че е наистина важно“, заяви твърдо красавицата пред изданието.

Междувременно Наоми добави, че е необходимо да се „говори открито“ за проблемите. Особено след като тя самата съобщи, че е разчитала на помощ от „Анонимните алкохолици“, за да се справи със зависимостта си към вредните субстанции.

„Хората се опитват да породят у мен срам, задето съм поискала помощ. Никой не бива да изпитва срам, защото възстановяването е нещо позитивно. Когато обаче отидох за първи път, хората не бяха открити по тази тема. А всичко това трябва да може да се обсъжда открито. Ментални проблеми, следродилна депресия – има толкова неща. Да се обединим и да си помагаме взаимно – това е важното“, изтъкна моделът.
- реклама -