сн. Фейсбук

Нанков уличи подчинени на министър Шишков в лъжи за проблема с винетките за хората от Пролеша (Документи)

Утре сутринта ще се проведе справедлив протест на жители на с. Пролеша пред стационарните камери на Националното тол управление на първокласния път към селото.

Тази тема е много показателна за целия размах на машината за манипулации, впрегната срещу нас.

Това написа депутатът от ГЕРБ Николай Нанков преди минути в своя фейсбук профил.

„Дотук добре. Но на какво се натъквам днес.

Подчиненият на министър Шишков началник на РДНСК-Софийска област в свое официално писмо е излъгал, че няма издадено разрешение за строеж за рамката и монтираните на нея камери.

Колко удобно – отново лошите от ГЕРБ да са виновни за нещо!

За тяхно огромно съжаление обаче и това не е вярно“, добави още той.

„След като се вдигна шум по темата, макар на доста ниски честоти, същият този началник веднага, още днес издава второ писмо, по същия казус, че вече се е намерило разрешението за строеж“, обясни Нанков.

Той уточни, че хората, виновни за проблема на жителите на с. Пролеша, се опитват с елементарни административни трикове, лъжи, документи с невярно съдържание да набеждават и да прехвърлят проблеми от болната глава на здравата.

„Вземете да си свършите адекватно работата, а не да се занимавате с интриги и набеждаване. Като сега го играете много загрижени, защо оставихте да се натрупат десетки, стотици глоби на шофьорите за едно и също нарушение?! И не е само случаят в Пролеша. Като имахте проблем с празнота в закона, както вчера се оправдахте пред депутатите от регионална комисия, защо 2 години не подготвихте нищо и не внесохте в някое от последните Народни събрания законодателни промени?! Нима не знаете, че МС също има законодателна инициатива?! Аз знам отговора на въпросите. Дано и потърпевшите са ги разбрали“, написа още Николай Нанков.

- реклама -