Нанков: Проблемите с пътищата идват от липсата на поддръжка през последните две години

Проблемите с пътищата идват от липсата на поддръжката им през последните две години. Не знам дали строителството е „бутафория”, но според мен трябва да се сложи край на приказките под Шишковия храст в следващите седмици.

Това заяви пред Нова тв кандидат-депутатът от ГЕРБ Николай Нанков.

„За нас като самоцел първото място на изборите не е толкова важно. Важно е за България и страната да продължи да се развива като стабилна, просперираща и сигурна държава. Затова мисля, че първото място на ГЕРБ е важно за българската държава и за българите като цяло, защото след две години на лаборантни експерименти с неясни участници, видяхме какви са резултатите – висока инфлация, празни хладилници, убийствени цени на всичко. Мисля, че стабилността би могла да бъде върната само с това ГЕРБ да е първа политическа сила след втори април”.

Той коментира и скорошната проверка на Северната скоростна тангента, която показа, че една трета от асфалта липсва. „Нека ви обясня колко са грешни тезите на архитекта Шишков. Ще започна с това, че не знам дали строителството е „бутафория”, но според мен трябва да се сложи край на приказките под Шишковия храст в следващите седмици. Виждаме, че той е един явен участник в предизборната кампания и говори едни тежки неистини”, подчерта Ненков.

Според него проблемите с пътищата идват заради липсата на поддръжката им през последните две години.

- реклама -