наркодилър

Намериха 77 бона в дома на наркодилър – СНИМКИ

Полицейската акция за противодействие на разпространението и притежанието на наркотици е проведена от служители на РУ – Пазарджик, съобщиха от МВР. В хода на предприетите действия екипи от сектор „Криминална полиция“ са задържали дилър за района на областния град.

От жилището му са иззети и над 77 хиляди лева

Дилърът имал също така 4755 евро, неголямо количество британски паунди и щатски долари. Предстоят действия за изясняване произхода на парите.

При проверка на апартамента, в който живеел 26-годишният мъж, полицаите открили и девет полиетиленови пликчета с марихуана, видно от направения полеви наркотест.

Служители от сектора са задържали и двама негови клиенти – тийнейджърка и 37-годишен мъж от областния град – с неголеми количества марихуана. В рамките на операцията, на един от входовете на Пазарджик, автопатрул от полицейския участък „Изток“ спрял лек автомобил, управляван от 41-годишен местен жител. При последвалата проверка у него бил открит полиетиленов плик с бучка светлокафяво вещество – малко над 6 грама хероин.

Тримата мъже и младото момиче са задържани в ареста за срок до 24 часа. Спрямо 26-годишния се води разследване за разпространение на наркотични вещества.

- реклама -