Наказват със студ автобусите на градския транспорт (Вижте новата санкция)

Наказват със студ автобусите на градския транспорт, като рейсовете ще остават без парно ако шофьорите им не спазват изискванията на Центъра за градска мобилност за нивата на звука на оповестителните уредби. За новата санкция съобщи потребител на име Боян Иванов в социалните мрежи.

Мъжът, който е обявил, че работи в СКГТ-Електротранспорт в столицата, е публикувал във Фейсбук скрийншот на електронно съобщение от вътрешната мрежа на градския транспорт. В него дословно пише:

„Започват масови проверки в автобусите за силата на звука на оповестителната уредба за спирките. Силата на звука трябва да бъде между 50 и 60%. При неспазване на нареждането, водачите ще бъдат санкционирани – без отопление за деня“.

„Ето така ни плашат от ЦГМ, това означава, че пътниците ще мръзнат заедно с нас шофьорите! А това, че самата система ние не я определяме, а има хора назначени за тази дейност, шофьорите и пътниците ще го отнасят! Евала на Столична община и ЦГМ!“, е коментирал авторът на публикацията.

Постът му само за няколко часа събраня десетки негативни коментара, част от които от други колеги на мъжа:

„Абе тия вече тотално са изтрещели! Всичко ни е наред,само звука за уважаемите пътници е слабичък?!?! Не мога да си слушам радиото нормално от ония разказвач….🙂„, пише друг потребител на мрежата.

- реклама -