грешки

Най-типичните грешки в любовните отношения

Няма човек, който а не е допускал грешки. Всеки от време върши глупости и постъпва не така, както би трябвало. Това се отнася за много сфери от живота, включително и за интимната сфера. В любовните дела много представителки на слабия пол периодично правят пропуски, но ако някои от тях са напълно безобидни, други могат да доведат дотам, че мъжът да се замисли да продължавали отношенията.

Ако някои фалове в секса се случват често, ясно какъв ще е резултатът.

Сравнение с бившите

Няма мъж, който да не хареса, че го хвалят след страстен секс. Естествено, че това ласкае, кара мъжът да се кефи от себе си, но той в никакъв случай не бива да бъде сравняван с другите. Жената, която сравнява актуалния с бившия си партньор извършва голяма глупост. Тя не се притъпява, дори ако е направена под формата на похвала. Самият факт, че партньорката мисли за своя предишния партньор, а още повече и за неговите сексуални способности, силно раздразва всички без изключения мъже.

И за секса си трябва подходящ момент

Макар повечето прекрасни дами да са напълно уверени, че мъжете са готови за секс винаги и навсякъде, все пак това е заблуждение. Има немалко ситуации, когато силния пол не само, че няма да мисли за секс, но може и да откаже на партньорката, ако тя му го предложи. Такива ситуация са проблеми с работата, със здравето, с колата и така нататък. В такива моменти в мозъка на мъжа трудно се намира място за любовни наслади. Неуместно е да се търси секс и по време на футболен мач. В такъв случай по-разумно е просто да се изчака последния съдийски сигнал, а ако пък любимият отбор е и победил, сексът ще бъде направо голмайсторски.

Бездействие между чаршафите

Нито един нормален мъж в света няма да хареса пасивност от страна на „половинката си“. Тук трябва добре да се разбира какво е доминиране на мъжа и какво е абсолютно бездействие от страна на жената, когато тя по същество не се различава от пън. В първия случай насладата на мъжа е да обладае своята дама, а във втория ще почувства силна обида и физическо изтощение, при това не особено приятно.

Излишните разговори

По време на половия акт всички разговори са излишни с изключение само на най-милите или най-мръснишките думички и фрази – в зависимост от предпочитанията на действащите лица. Що се отнася до въпроси от типа „Обичаш ли ме?“ или „Хубаво ли ти е?“, то те са напълно неуместни. Всичко това трябва да се чувства. За предпочитане са стоновете, а приказките – след това. В секса все пак разумът трябва да отстъпи пред инстинктите. Така че, който иска напълно да се насади на физическата близост, по-добре е не да дърдори, а да действа.

- реклама -