Най-подлите зодии в хороскопа

Дали подлостта е вродено или придобито качество на човек?

Нека да се обърнем към звездите, за да разберем от кои знаци трябва да очакваме предателство.

Скорпион

Рядко разговор за измама и отмъстителност може да мине без споменаване на Скорпионите. „Острите им убождания“ имат способността да поразяват в най-неподходящия момент и точно това е причината, поради която те могат да бъдат обвинени в подлост и предателство. Разбира се тези обвинения не винаги са честни, защото може просто някога да сте ги уязвили и сега просто те са намерили подходящо време да ви го върнат. От тяхна гледна точка те не правят нищо осъдително – просто е дошъл този ден и час, а като цяло отмъщението е ястието, което се сервира студено. По същата причина Козирогът може също да бъде обвинен в подлост, но много по-рядко.

Близнаци и Везни

Подлостта и предателството често съжителстват с друг недостатък – непостоянството. А, Близнаците и Везните са редовно записани в редиците на най-непостоянните и най-симпатичните измамници. Не забравяйте как те често менят мнението си, понякога дори 5 пъти на ден. И се накланят по посоката на „вятъра“. Така, че не ви съветваме да разчитате на тях…

Овен

Овенът също може да бъде включен в горната компания, но с известни резерви. Той може бързо да „убива“ доверие, защото е импулсивен и изстива толкова бързо, колкото се пали. Възможно е да се хване Овен в подлост и предателство само ако се е случило нещо, което го е докоснало дълбоко лично и най-вероятно в любовната сфера. Самият той няма да смята действията си за предателство и подлост.

Дева

Но ако говорим за хитрост и предпазливост, за добре обмислена интрига – тук можем да се обърнем към Девите – те няма да отстъпят на Скорпион и Козирог. Дори напротив – като прикрие плановете си, дори ще ги надвие. За щастие те нямат толкова добре развито умение за стратегическо планиране като Козирозите и обхватът не е същият, но всякакви „малки мръсни трикове“ са много в техния дух.

- реклама -