Най-печелившата стратегия за футболни залози

Без значение дали сте фенове на традиционните футболни залози или прекарвате време в онлайн казиното на WINBET, задължително е да го правите с добре обмислен план. Хаотичната игра е рискована и може да доведе до неприятни загуби в дългосрочен аспект.

 

Това е основната причина, поради която експертите съветват да следваме стратегия, когато правим спортни залагания. В тази статия ще ви предложим някои от най-популярните опции за това, които можете да изпробвате още сега.

 

Двоен шанс

 

Не е случайно, че голяма част от залагащите имат високо мнение за т.нар. “Двоен шанс”. Тук букмейкърите позволяват да покрием две от общо три възможности за краен изход, което прави шансовете ни за успех значително по-големи. Разбира се, основният негатив е по-малкият коефициент, с който ще трябва да се съгласим. В определени случаи обаче двойният шанс може да бъде отличен избор, въпреки намалените ставки.

 

И двата отбора да отбележат

 

Когато разсъждаваме върху най-добрите схеми за залагания за футбол, “И двата отбора да отбележат” е сред най-често предпочитаните от страна на потребителите. Причината за това е съвсем проста – статистиката показва, че в голяма част от срещите и двата тима успяват да реализират поне по едно попадение. Тук нас не ни вълнува кой от двата отбора ще спечели, а единствено дали ще видим голове и в двете врати.

 

Под/над 2.5

 

Подобно на “И двата отбора да отбележат”, предимството на този тип залог е, че ние не се опитваме да предвидим как ще завърши даден мач и кой ще бъде победител. Напротив, интересува ни единствено общият брой попадения в него. Ако заложим на под 2.5, например, тогава печелим при максимум два реализирани гола. И обратното, ако сме заложили на над 2.5, тогава очакваме поне три гола, за да се зарадваме на печалба.

 

Как да изберем правилната стратегия за футболни залози?

 

Преди всичко не забравяйте, че прилагайки определена стратегия за спортни залагания, вие трябва да я съобразите със съответното събитие. Изследвайте характеристиките на даден мач, който е предизвикал интереса ви, а след това направете предвиждането си.

 

Например, ако мачът между отбор А и отбор Б предполага много попадения, тъй като и двата тима играят атакуващ футбол, тогава би било добра идея да изберете залог “Над 2.5”. В същия ред на мисли, когато има среща между състава, които имат видимо слаба защита, тогава можем да предположим, че би имало голове и в двете врати. Тук можем да опитаме “И двата отбора да отбележат”. Разбирате какво имаме предвид, нали?

Не пропускайте новия турнир за Първа лига на WINBET

 

Водещият хазартен оператор в България WINBET подготви нова изненада за своите потребители, свързана с новия футболен сезон у нас. Става дума за атрактивния спортен турнир Първа Лига, който вече е активен на сайта на букмейкъра.

 

Общият награден фонд на надпреварата е 50 000 лева, като за участие в турнира се приемат залози, направени в мачовете от първите четири кръга на елитанат група в българското първенство. Не пропускайте да вземете участие в новия Турнир Първа Лига на сайта winbet.bg, като там можете да откриете и повече подробности за инициативата. Пожелаваме ви успех!

- реклама -