Най-нестандартните места за секс на звездите

За много хора най-вълнуващият секс си остава този, който се прави на неочаквано място, в неочаквано време. Звездите не правят изключение, а някои от тях дори с удоволствие разказват за преживяното.

Дженифър Лопес

В ТВ предаването Watch What Happens Live певицата сподели, че най-необикновеното място за нея е било балкон.

Анджелина Джоли на път за наградите на MTV

През 2000 година Анжелина Джоли оставя феновете си със зейнали уста, като пристига за наградите на MTV и признава, че по пътя е правила секс с тогавашния си партньор Били Боб Тортън.

Ким Кардашиан

За риалити звездата и рапъра Кание Уест най-нестандартното място е било в киното.

Крис Дженър

Преди съпругът й да си смени пола, Крис и Брус са правили секс на борда на самолет. Помислили са, че никой не ги е хванал, но малко преди да кацнат, стюардесата е казала по микрофона: „Господин и госпожо Дженър, поздравления! Вие се присъединихте към клуба на хора, които са правили секс на борда на самолет. По този повод ви даваме бутилка шампанско“.

Криси Тийгън

Криси Тийгън

Моделът сподели пред Cosmopolitan, че най-нестандартното място, където е правила секс със съпруга си Джон Леджънт е било в самолет. Двамата са пътували в първа класа към Тайланд. Самолетът е бил сравнително празен, затова вместо да отидат в тоалетната, те просто се завили и никой от екипажа или пътниците не е разбрал какво се случва.

Чарли Шийн

Вероятно актьорът е имал десетки нестандартни места, където е правил секс. Но в ТВ предаването Watch What Happens Live той сподели, че най-нестандартното място е било в асансьора на Айфеловата кула.

Роби Уилямс къде ли не

За секс във влак, самолет, бар и на паркинг признава лошото момче на британския поп Роби Уилямс. Не че някой, някога се е съмнявал в неговата разкрепостеност.

Джерард Бътлар

Отново в ТВ предаването Watch What Happens Live Джерард Бътлар сподели тази част от личния си живот. Няма как да докажем думите му, но той заяви, че най-нестандартното место, където е правил секс е било…до вулкан.

Брад Пит в концертната зала Royal Albert Hall

Брат Пит и чернокожата изпълнителка Синита имаха кратка, но интензивна откъм сексуални преживявания връзка. Актьорът призна, че с нея е преживял най-вълнуващия си секс по време на концерт в залата Royal Albert Hall в Лондон.

- реклама -