кимбино предложения търговци оферти

Най-изгодните предложения на търговците – онлайн, на едно място

Платена публикация

Една от надеждите, които рекламите и игрите най-често експлоатират, е тази за уцелване на джакпота. Печалбата на живота, голямата сума от лотарията, късметът да ти се случи нещо забележително и т.н. Е, на някои наистина се случва. Но на повечето от нас няма да се случи.

И затова е добре да обърнем внимание на по-добри сделки, които все пак могат да се случат.

И то могат да се случват всяка седмица. Като например килограм диня за 50 стотинки в Kaufland – лято е, всички искаме от този прекрасен плод. И това е само едно от отличните предложения, които може да намерите тази седмица на Kimbino.

 

Kimbino всъщност не е магазин, а просто място, където може да проверите най-добрите предложения онлайн.

Защо онлайн ли – защото е по-лесно, по-бързо и по-прегледно. Също така е по-екологично: няма хартия, няма мастило и не заема място. Освен това гледайки брошурите онлайн може да си направите списък – какво наистина ви трябва и какво – не. Това също е начин да бъде по-екологично настроени. Защото, ако купувате само неща, които ви трябват, ще изхвърляте по-малко. А това е сериозно усилие на фона на факта, че около 30% от всичката произведена храна по света се изхвърля.

Спестете с Кауфланд, Лидл и Техномаркет

Това, което си харесахме тази седмица от намаленията в магазините:

В брошурата на Кауфланд – “Рецина Маламатина” за 3,29 лв. В комбинация със суджук от “Елит мес” в същия магазин, който е намален с 50% и струва само 12,99 лв. за кг.

В брошурата на Лидл изпъква 25%-то намаление на тяхната марка сладоледи Ballino, което се връзва идеално с връщащото се лято. Може да вземете и летни дрешки за децата, които също са намалени – някои с 20%, други влизат в специална промоция – 2 за 1 цена.

И като стана въпрос за завръщащото се лято – в emag има 20% намаление на климатици Star-Light. В брошурата на Техномаркет също има намалени климатици, но там офертата на седмицата е лаптоп Lenovo за едва 489 лв.

Всъщност, да – толкова е просто и лесно. Kimbino помага – едно подобно търсене и разгпеждане отнема двайсетина минути. А може да получавате офертите и по и-мейл, ако се регистрирате. Ако пък инсталирате и специалната апликация на Kimbino.bg, е сигурно, че няма да изпускате най-доброто предложение всяка седмица. Защото магазините са в джоба ви. Както се казва – капка по капка – вир.

- реклама -