„Най-грозният мъж на света” стана баща за 8 път!

„Най-грозният мъж на света” стана баща за 8 път! Това съобщи вестник „Мирър”, като припомни, че угандиецът  Годфри Багума (когото наричат „себаби”, което в превод значи – „най-грозният от всички”) страда от рядко заболяване, което обяснява външния му вид…

Годфри е на 47 години, а втората му съпруга Кейт Наманда е на 30. Двамата имат 6 деца. А Багума има още 2 от първия си брак.

Личната история на „най-грозния от всички” мъж е като сценарий на филм.

Развежда се с първата си жена, понеже я хваща да му изневерява. И споделя, че навярно тя се е омъжила за него заради парите му.

По-късно среща настоящата си жена, доста по-млада от него и чака 4 години преди да се срещне с родителите й, тъй като се опасява, че те ще я накарат да го напусне.

Когато Кейт е в шести месец с първото им дете – тя си тръгва наистина… но след 2 месеца се завръща. Годфри споделя  – „Казах й, че не съм виновен, че изглеждам така и, ако ме смята за бреме, може да ме напусне“.

Кейт обаче решава да остане до него и през 2013 година двамата правят голяма сватба.

Себаби някога е работел като обущар, но отдавна изкарва прехраната си благодарение на… странното си  лице.

Той  печели пари като се показва, а вече се изявява и като певец, защото споделя, че му е неприятно да излиза на сцената само, за да го зяпат хората… 

- реклама -