Най-големите скандалджии сред зодиите

Кои са зодиите, чиито представители най-често вдигат скандали, капризничат и упорстват за всяко нещо, което си навият на пръста?

Инатливи, пълни с аргументи, взривоопасни – спорът с тези три зодии може да ви струва скъпо. Те помнят и знаят за вас неща, които не сте и предполагали.

Вижте кои са тези зодии.

Овен

Скандалът с Овена е истински кошмар. Той е способен да нагрубява крайно. Крясъци, плам, тряскане на врати, викове, обиди, хвърляне на предмети – може да очаквате всичко от него. Фитилът на Овена е къс и пали лесно. Дори да става въпрос за нещо дребно, той ще заплаши с раздяла завинаги. В редките случаи, в които остави опонента си да говори, няма търпение той да приключи, за да му изложи тезата си, която винаги е в негова пълна противоположност.

Аргументите му са неизчерпаеми. Понякога обаче се отегчава и напуска спора по средата му, без да каже и дума. Това не е обида или пренебрежение – Овенът знае, че ако остане, само ще влоши нещата. Напускането му е единственият начин от този скандал да се роди нещо конструктивно.

Телец

Жена или мъж Телец – няма никакво значение. В даден етап от комуникацията вие със сигурност ще стигнете до така любимия им скандал. Телецът трупа негативни емоции бавно и методично и не бърза със скарването. Той избухва точно тогава, когато изобщо не го очаквате. Рогатата му натура ще прояви завиден инат и решителност в спора. Остър и прям, той няма да премълчи нищо.

Дева

Мъжете Деви са по-сприхави от жените. Дамите мълчат и трупат, докато мъжете вдигат скандал дори за най-малкото. Педантична и изискваща, Девата има вродено чувство за справедливост. Ако то бъде нарушено, горко на човека срещу нея. Аргументите, които използва, ще ви учудят искрено.

Представителите на тази зодия запомнят дори най-дребните детайли от най-далечното минало и ги използват в точния момент. Те са способни да ви ударят там, където най-боли. Обикновено скандалът завършва с победа за Девата и разплакан опонент.

- реклама -
Flashlight gif 640×90