Най-добрият любовен подарък за 14 февруари: Поднесете романтика и вечна символика

Всеки жест изисква искрени чувства, желание да създадеш радост за половинката и оригинален подход при избора

Никога няма да направите грешка, дори ако подарите клише за празника на любовта. Свети Валентин е повод, в който може да разкриете чувствата си, да поднесете нови свидетелства за тях, да очаровате половинката си в желанието да й доставите радост и усмивка.

Това наистина отличава хората, които обичат – те се грижат за партньора си и не пропускат всяка възможност да превърнат дните си в неповторимо изживяване.

Започнете от сутринта, като заложите на романтика и вечна символика.

Гравиран катинар червено сърце

Ако още не сте планирали нищо за 14 февруари, започнете сега, инвестирайки в идея, която може да се определи като най-добрия любовен подарък.

Катинарите на влюбените се превърнаха в световна тенденция, която повлече крак от Венеция. Романтичният град привлича влюбени от цял свят, които не пропускат да заключат по мостовете своите катинари. Такива се срещат и по съоръженията на Флоренция, Неапол, Болоня, Торино и в родното място на Ромео и Жулиета – Верона.

Мистичният акт е вдъхновен от романа на писателя Федерико Моча, в чиято книга „Обичам те“ влюбени младежи си обещават вечна любов, заключвайки я на лампа на моста Милвио.

Ако не посетите нито едно от тези места навръх празника, може да доставите същите усещания с уникалния любовен катинар във формата на сърце, в червен цвят, с ключе със сърчице.

Катинарът пристига с гравирани имена и поставен в деликатна органзена торбичка или кутийка с плюш, според личните ви предпочитания.

С този жест вие ще превърнете деня си в любовен ритуал – заключете историята на любовта си и изхвърлете ключето. Легендата гласи, че когато катинарът се отключи сам, тогава едва ви заплашва раздяла с партньора.

Направете си разходка и заключете катинара на някое високо място, ограда или мост.

След това уверени в своите чувства, може да продължите с приказната програма за вашия специален ден.

В списъка може да присъства обяд или вечеря в ресторант с красива гледка, посещение на спа, бягство от града на място сред природата, или изненада в домашни условия – съвместна подготовка на любими ястия и десерт за допълнително удоволствие.

Обичайните елементи на Свети Валентин, като букет, бутилка вино и шоколад, няма как да не сложат съвършения финален щрих на деня, в който празнувате любовта.

И дори да не сте привърженици на високия градус на настроението, което цари на емблематичната дата, запазете всичко изброено за следващ момент, подходящ по ваша преценка.

 

 

 

 

- реклама -