латино

Най-добрият латино DJ идва у нас за голяма фиеста с много танци

Есента вече е тук, но горещите латино ритми все още владеят сърцата ни. За да изпратите подобаващо лятото, в последния ден на септември едно задружно танцово семейство – това на Sofia Touch, ви кани да споделите с него празника по случай рождения му ден.

Специален гост на събитието ще е испанският DJ Pele

Заедно с българския си колега DJ Dani, испанецът ще ви потопи в парещата атмосфера на закачливата бачата, пикантната салса и нежната кизомба.

Първият бачата отбор в България – Sofia Touch Team, е създаден през септември 2015 г. от Алена Щерк и е част от световното семейство на Island Touch Dance Academy – един проект на амeрикано-германския танцов дует Ataca & La Alemana и на доминиканския танцьор и диджей El Tiguere. Година по-късно местното семейство се разраства с чаровния отбор на Ladies Touch Sofia под ръководството на Весела Танева, а през есента на 2017 г. се ражда и Footwork Touch Sofia.

За рождения си ден от Sofia Touch Team и Ladies Touch Sofia са подготвили завладяваща шоупрограма с участието и на част от Barcelona Touch Team, чийто ръководител е DJ Pele. В събота в WePlay ще можете да се насладите както на някои от любимите им хореографии, дело на Ataca & La Alemana, така и на изпълненията на някои от специалните им гости.

Преди партито DJ Pele ще изнесе безплатен бачата уъркшоп.

Всички детайли за събитието може да намерите на Фейсбук страницата ТУК.

- реклама -