Малдиви
На Малдивите работят над 80 петзвездни хотела. Двата най-успешни сред тях са Cheval Blanc Randheli (на снимката) и Soneva Jani

Най-добрите хотели на Малдивите – ФОТОГАЛЕРИЯ

Cheval Blanc Randheliе е разположен на атола Нуну, на север от столицата на Малдивите – Мале. Курортът разполага със собствени лодки, тенис корт, виртуално голф игрище, център за гмуркане със сертификат PADI и всичко, от което се нуждаете за водни спортове.
Малдиви
Cheval Blanc Randheli
Малдивският хотел Baglioni е единственият от веригата, разположен извън пределите на Европа и четвъртият – извън Италия.
Малдиви
Baglioni

Baglioni Resort Maldivesе един от малкото хотели на Малдивите, който не е проектиран в еко и курортен стил, а като класически хотел в европейски курорт.

Малдиви

Huvafen Fushi- курортен хотел на атол Северно Мале с бунгала на плажа и във водата.

Малдиви

Сред необичайните предложения на Huvafen Fushi е подводният спа-център Pearl

Малдиви

The St. Regis Maldives Vommuli Resort- най-добрият луксозен комплекс на островите по версията на World Travel Awards – световният „Оскар“ в сферата на туризма

Малдиви

The St. Regis Maldives Vommuli Resort включва вили на плажа и във водата, спа-център, детски клуб, клуб Socialite, открит тенис корт и обсерватория.

Малдиви

Още един победител на World Travel Awards – Four Seasons Private Island Maldives at Voavah на атола Беа

Малдиви

В допълнение към настаняването в няколко вили на острова, гостите имат на разположение и 19-метровата яхта Voavah Summer

Малдиви

Soneva Janiсе намира на остров Мидхупару, насред 5,6-километрова лагуна в атола Нуну. Всяка от вилите на вода (на Soneva Jani има и плажни вили) има изглед към собствена зона в лагуната.

Малдиви

Всички вили в Soneva Jani са построени от екологични материали.

Малдиви

През 2015 г. Anantara Kihavah Maldives Villas е удостоен с наградата World Travel Awards за най-добър нов курорт в Индийския океан. По-късно получи награди за най-добри вили и ресторант под вода.

Малдиви

На територията на Anantara Kihavah Maldives Villas работи уникална надводна обсерватория

Малдиви

Неголемият остров Milaidhoo Maldives се намира в биосферен резерват на ЮНЕСКО, близо до залива Ханифару. На негова територия има защитен коралов риф, който се смята за едно от най-живописните места за шнорхелинг и дайвинг.

Малдиви

За гостите на Milaidhoo Island Maldives се организират круизи за наблюдаване на делфини, акули или скатове, природозащитни дейности под ръководството на работещия в хотела морски биолог, както и риболов, дайвинг и шнорхелинг.

Малдиви

One & Only Reethi Rah, един от първите петзвездни хотели на Малдивите, е признат няколко пъти за най-добра курортна дестинация.

Малдиви

Вилите One & Only Reethi Rah са построени на плажа и над водата. Инфраструктурата на  комплекса включват спа, тенис кортове, детски клуб, ресторанти.

Малдиви

Gili Lankanfushi Maldives е разположен на остров Ланканфуши на атол Мале.

Малдиви

Gili Lankanfushi Maldives е еко-курорт, затова всички сгради са със заоблени форми и са изработени от естествени материали.

Малдиви

 

- реклама -