Най-добрата съпруга според зодията

Астролозите препоръчват преди брака да обърнете внимание на зодиакалния знак на бъдещия си партньор, за да разберете дали сте подходящи един за друг.

Първото място в класацията зае Жената Козирог. Тя знае рецептата за семейно щастие и ще живее с партньора си, докато смъртта ги раздели. С такава дама мъжът няма да може само да флиртува, защото тя просто е създадена за семейство.

Втората в класацията е жената Рак. Тя живее със сърцето и ума си, винаги ще подкрепя мъжа си, ще бъде вярна на партньора си и ще очаква същото от него.

На трето място е жената Везни. Тя е мека, нежна, красива, секси и умна, никога няма да организира сцени на ревност и да страда за напускащ я мъж, тъй като знае собствената си стойност.

Четвърто място заема Жената Дева. Тя сама решава всичко, но тъй като е мъдра, прави така, че мъжът да се смята за господар на ситуацията, а партньорката тайно дърпа конците. По този начин е почти невъзможно да се скарате с нея, а в семейството цари идилия.

Петото място в класацията е за жената Риби. Тя е красива и своенравна. Ако рибата е в добро настроение, тогава тя ще бъде привързана и с това ще поразява мъж, който не може просто да я напусне, защото тогава животът му ще стане скучен и безсмислен.

На шесто място привлекателна и умна, но взискателна към себе си и другите е Жената Скорпион. Тя не уважава мъж, който не издържи нейния изпит. Тази дама ще принуди партньора си винаги да се грижи за себе си, което ще има положителен ефект върху личностното му израстване.

Седмото място се дава на жената Лъвица. Тя държи мъжа си под чехъл, партньорът се съпротивлява малко, но се съгласява с ръководството на дамата, защото в сравнение с нея други жени му се струват бледи копия.

На осмо място застава Жената Стрелец. Тази дама няма да седи у дома и да готви супа, а по-скоро ще скочи с парашут.

Деветото място е за жената Телец. Тя може да превърне всеки партньор в супермен. Съчетава твърдост на характера и нежност. С такава дама е лесно както в брак, така и в лесен роман.

На десето място е Жената Овен. Лесно е да се влюбиш в нея, но да живееш с нея е все едно да седиш на вулкан. Тази жена обича свободата и казва това, което мисли. Тя не крие емоциите си и е готова да завладее света.

На единадесето място се намира Жената Близнаци. Мъжът може да бъде с нея самия себе си, а не да се преструва, защото тя ще вижда през него, но не всеки мъж е готов да се опознае напълно и да се отвори.

На дванадесето място завинаги млада, вечно красива е Жената Водолей. До мъж тя ще живее живота си и никога няма да се отдели от него. Убеждаването да се омъжи не е лесна задача.

- реклама -