Наглост: Онкологията в София обрана 4 пъти за година

Онкологията в София е била обрана 4 пъти за последната година. За нечуваната наглост съобщи във Фейсбук директорът на УСБАЛО д-р Стефан Константинов.

„Щетите не са големи, но неприятни  – разбити брави, повредена дограма и каси на врати, откраднати таблет, дребни суми и лични вещи на персонала. Особено лошо е, че се случва в болница. Този юнак и компанията му едва ли си дават сметка как с действията си могат да застрашат лечението на десетки наши пациенти, а дори да го правят – вероятно не е тема, която ги вълнува”, написа шефът на столичната Онкология.

Д-р Константинов обясни също, че охраняващата фирма не е показала „особена ефективност”. От полицията пък „няма обратна връзка за развитие”.

„Затова ви представям кратък филм от изпълненията на господин крадец. Може пък някой да го познае. Ще му направи добро, ако го издаде. Че вниманието, което ни отделя, може да му изиграе лоша шега –  в онкологична болница ровенето в лаборатории и центрове за лъчелечение далеч не е безопасно за собственото му здраве начинание”, завърши директорът на Онкологията.

- реклама -