Над 380 туристически компании заявили участие във „Ваканция & СПА Експо“

Туристически дестинации, хотели и туроператори от 25 държави ще бъдат представени в предстоящото издание на „Ваканция & СПА Експо“. В дните на форума специалисти в областта на туризма и посетители ще имат възможност да се запознаят с новостите в предлагането на водещи компании от Европа, Азия, Африка и Северна Америка.

За първи път тази година се организира мащабно представяне на потенциала на специализирани центрове за балнеология и възстановяване, медицински центрове, балнео- и СПА хотели, клиники за естетични и оздравителни процедури. Комплексни оферти за специализиран медицински, балнео- и СПА туризъм ще представят водещи туроператори от страната и чужбина. Доставчици на медицинска апаратура и оборудване за хотели и СПА центрове, за козметични и уелнес комплекси ще представят последните технологични постижения.

Специализираната зона за медицински и СПА туризъм в рамките на 36-то издание на Международна туристическо изложение „Ваканция & СПА Експо“ е организирана в партньорство с Български съюз по балнеология и СПА туризъм и с подкрепата на ESPA /European Spas Association/, съобщиха от МТ.

„Ваканция & СПА Експо“ е едно от най-важното събитие в календара на туристическата индустрия на Балканите. В тазгодишното издание 59 компании за първи път презентират своите продукти и услуги пред партньори и потенциални потребители. Сред тях са туроператори, хотели от България и чужбина, културни институции, дипломатически представителства, търговски центрове, авиокомпании, общини и регионални сдружения, музеи и специализирани рекламни компании.

Своята премиера тази година ще има и зоната на винопроизводителите в залите на „Ваканция & СПА Експо“ в Интер Експо Център – София. С висококачествени вина и продукти, създадени на базата на виното, дегустации, процедури и винени атракции собствениците на елитни изби ще демонстрират т възможностите за разширяване на туристическото предлагане и ще отбележат празника на лозарите и винарите.

„Ваканция & СПА Експо“ 2019 се провежда в рамките на три дни, от четвъртък (14 февруари) до събота (16 февруари).

- реклама -