6 начина да провалите празника на влюбените

Свети Валентин се превърна в един от най-емоционалните празници за младите хора. Влюбени и щастливи, заредени с оптимизъм малко преди началото на пролетта, всички те се стараят да направят този ден перфектен. Правят и невъзможното, за да зарадват половинката си, но понякога се случва и да допуснат грешки. Кои са най-опасните подводни камъни, разкрива Flashnews.

  1. Показността в социалните мрежи

Напоследък бързаме да споделим и радостите, и проблемите си в социалните мрежи. Но когато публикуваме снимки на цветя, природа или напитка в популярно заведение е едно, а съвсем друго е, когато пуснем снимка с любимия човек. Винаги се съобразявайте с това до каква степен той е склонен да разкрие личния си живот пред вашите и негови „приятели“ във Фейсбук. Иначе рискувате да си навлечете гнева му. Същото ще е и ако непрекъснато му обсипвате стената с цветя и сърчица.

2. Неподходящата обстановка може да развали празничната вечеря

Организирайте празничната вечеря в подходяща обстановка – у дома или в спокойно заведение, където ще можете да се насладите един на друг. Големите компании и шумните празненства ще изместят фокуса от вашите отношения и ще развалят романтиката на момента.

3. Неподходящият подарък

Нали не очаквате нова кола и диаманти за празника. Не се мръщете ако Ви поднесат сърце и бонбони или вино. Приемете ги като доказателство за любовта.

раздяла

4. Без подарък

Колкото и да сте заети, поне едно цвете и кутия бонбони можете да купите.

5. Капризи

Празникът Свети Валентин е повод да покажете колко много държите един на друг. В никакъв случай не проявявайте капризи – трябваше да ми купи това – онова; трябваше да ме заведе еди къде си; трябваше да ми направи изненада. Не забравяйте, че вие сте си избрали точно този човек и той е такъв, какъвто е. Не се мъчете да го променяте за конкретни дати. Или пък обсъдете тези идеи предварително.

6. Стари гаджета

Ако точно днес сте се размекнали и сте тръгнали да пращате валентинки и любовни послания на старите гаджета, рискувате да изпаднете в трудно положение. По-добре се концентрирайте в настоящето.

 

 

 

- реклама -