Четвърти редовен отчетно-изборен конгрес на ГЕРБ – ВИДЕО

Партия ГЕРБ провежда днес четвъртия си редовен отчетно-изборен конгрес. По време на събранието ще бъде предложена декларация, с която да се затвърди позицията на партията никога да не се коалира с БСП.

Най-важният форум на партия ГЕРБ посреща 1200 делегати и над 150 гости от страната и чужбина. Беше направен отчет за тригодишния период на изпълнителната и контролната комисия

https://www.youtube.com/watch?v=gIKqCcMp9Eo

Освен заместници в ГЕРБ ще бъдат избрани и членове на ръководните комисии на управляващата партия.

От ГЕРБ ще излязат и с декларация, че никога няма да влязат в управление с БСП.

Събранието на ГЕРБ е съпроводено с мултимедия и 3D мапинг – технология, която за първи път се изгражда в България, присъстват 1200 делегати от цялата страна и над 150 гости от България и чужбина

В залата са и лидерите на трите партии от коалиционния партньор на ГЕРБ „Обединени патриоти“- Валери Симеонов, Красимир Каракачанов и Волен Сидеров.

В началото на форума поздравления към делегатите поднесоха Моника Райнер, международен секретар на Австрийската народна партия, Виктор Калво Сотело, секретар на Испанската народна партия за нови технологии, Дара Мърфи, заместник-председател на ЕНП, бяха прочетени приветствия и от Манфред Вебер, евродепутат, председател на групата на ЕНП в ЕП, както и от генералния секретар на ЕНП Антонио Лопес и Жозеф Дол, председател на ЕНП.

Приветствия поднесе Волен Сидеров, представител на коалиционния партньор „Обединени патриоти”, който отговори на нападките, че тяхното участие в управлението има антиевропейски характер. Хората не искат нови избори, никой от страна на ЕС не оспорвал тяхната позиция във властта – „ в момента България е най-сигурната част от южната граница на ЕС”, каза той. Сидеров подчерта, че ОП работят чудесно с Цветан Цветанов и нямат никакви различия. Занапред не трябва да правим грешки, за да може правителството да изкара цял мандат, добави той.

- реклама -