На фокус във FN: Известните днес, които са били бездомни в миналото

Трудно е да си представим, че известните личности някога са имали проблеми като всички обикновени хора с нормална месечна заплата. Обаче … застраховани няма. Със сигурност не сте си представяли Джим Кери да живее в каравана или палатка преди стане известен и богат. Но…

Още 12-годишен Джим Кери се е сблъскал с трудностите в живота.

Баща му останал без работа и семейството заживяло в бус, който паркирали на различни места. На 16 Джим напуснал училище, за да изкарва пари – започнал работа като чистач във фабрика за производство на гуми. Джим Кери доказва, че и най-широката холивудска усмивка може да бъде предшествана от много лишения и трудни години.

Силвестър Сталоун

Всички познаваме Силвестър Сталоун като една от легендите на Холивуд, но … преди да стане известен и богат е бил на ръба на мизерията. Останал без дом, му се налага да продаде кучето си за 40 долара.

Седмица по-късно късметът му се усмихнал с договор за бъдещия хит „Роки“. С парите от филма актьорът си откупил кучето, но вече за 3 000 долара.

Даниел Крейг

Един от най-скъпоплатените актьори в света в миналото си е имал много тежки моменти. Налагало му се е да работи по заведения, да бърше масите след клиенти, за да се изхранва.

В първите дни като прохождащ актьор често му се налага и да спи по пейките на парковете. Късметът му се усмихва, като добива популярност с ролята си в продукцията на BBC Our Friends in the North.

Стив Джобс

Когато преждевременон напуснал Рийд Колидж, Джобс тръгнал по пътя на мечтите си, но той преминавал през събиране на кутийки от „Кока Кола“ и спане без постоянен дом.

- реклама -