Моника Белучи

На 54 Моника Белучи продължава да засенчва по-младите си колежки – ГАЛЕРИЯ

Казват, че с годините някои жени стават все по-красиви. Тази максима със сигурност важи за италианската актриса Моника Белучи. Времето я превърна в абсолютен еталон за женственост и сексапил, макар, че тя никак не се вписва в холивудския калъп. И може би именно това й донесе славата на пищна италианска красавица, след която въздишат мъжете.

Скоро Моника ще стане на 55 години, но това изобщо не пречи да се намира в разцвета на своята привлекателност. При това тя никога не е ходила на фитнес, не си е правила пластични операции и смята, че добрия секс е ключа към здравето.

Моят съвет е хранете се добре, пийте добре, правете добър секс и се смейте много.

„Аз не съм човек, който се събужда в 6 часа сутринта, за да ходи на фитнес. Просто не ям паста няколко дни, преди да започна снимките на нов филм. Така направих и за „Джеймс Бонд”. Истината е, че обичам сладкиши и тестени изделия, виното и цигарите”, признава Белучи.

54-годишната звезда, която има две дъщери от бившия си съпруг Венсан Касел в момента има гадже, което е с 18 години по-младо от нея и дори не крие, че може и да се омъжи за него. Николас Льофевр е френски художник и вероятно се чувства най-големия късметлия на света.

Моника Белучи не се притеснява света да я възприема като зряла жена и се е примирила с това, че възрастта ще променя начина, по който изглежда.

„Бръчките са много по-добре от пластичното лице. Само веднъж ходих на витаминозна обработка. Въобще не ми харесва идеята някой да работи върху лицето ми и искрено смятам, че това е доста опасно за актрисите“, беше споделила тя пред италианската версия на сп. „Венити феър“.

А, днес Моника не само, че не е забравена от режисьорите, но продължава непрестанно да получава нови и нови предложения да се снима във филми. А, в това, че заслепява много от по-младите си колежки може да се убедите сами в галерията с нейни актуални снимки.

 

 

 

- реклама -