Враца

МВР потвърди информацията на Flashnews: Махат шефа на полицията във Враца

Отстранен е от длъжност досегашният директор на ОДМВР-Враца, потвърдиха от МВР. Както по-рано ви съобщихме по информация на наши източници, старши комисар Димитър Газибарски се разделя с поста си.

МВР: Няма нищо общо със скандала в АЕЦ Козлодуй

Отстраняването от директорския пост е във връзка  с приключена проверка и незадоволително състояние на управлението на областната дирекция. То обаче няма нищо общо с уволнението на младши инспектор в ОДМВР-Враца Цветан Благоев.

Той бе освободен на 2-ри август със заповед на Газибарски. По наша информация уволнения полицай, който разпространи преди време запис как е унижаван от шефа на охраната на АЕЦ „Козлодуй“ ще бъде върнат на работа.

полицай

Скандалът с Пешко Полицая

Неотдавна полицай Благоев разпространени видеозапис, на който се вижда как е обиждан и заплашван от шефът на охраната на електроцентралата Пешко Караджов.

Причината – органите на реда са съставили акт за шофиране в нетрезво състояние на негов приятел.

По разпореждане на премиера Борисов бе извършена проверка, а Караджов уволнен.

Досегашният полицейски началник Димитър Газибарски е преназначен като началник група в друго направление на дейност и в друго населено място до приключване на разпоредената от министър Валентин Радев комплексна проверка на ОДМВР – Враца.

- реклама -