Негован

МВР официално потвърди, че е установена самоличността на жертвите от района на Негован

Установена е самоличността на двете жертви /мъж и жена/, които бяха открити на 17 август в района на Негован. Назначени са експертизи. Това съобщиха официално от МВР.

Активните процесуално-следствени действия продължават под наблюдението на Софийска градска прокуратура. От полицията обаче не съобщават техните имена.

Както по-рано ви съобщихме по официална информация убитите са Йордан Атанасов, бивш треньор по борба, дълги години живял и работил в чужбина и съпругата му. Двамата са обитавали апартамент на бул. „Витоша“ в столицата, където вече са проведени следствени действия.

Близки на семейството съобщиха, че са задържани двама заподозрени

Съседи потвърдиха, че не са виждали двойката повече от месец. Потвърдиха също така и информацията, че са гледали бяло куче, както обявиха от полицията. От МВР разпространиха снимки на дрехи, с които са били облечени жертвите, снимка на ключ от автомобил и казаха, че двамата най-вероятно са имали бяло куче.

По информация на „24 часа“ убитите са били членове на една от евангелистките църкви у нас. Двамата са имали вила в село Литаково, Софийска област. Най-вероятно убийствата са извършени там.

Семейството имало дъщеря, която живее в чужбина и не били особено близки. Техни приятели обаче се свързали с нея, след като видели за последно родителите й преди месеци на опело.

Официална версия за убийството все още няма.

- реклама -