Муха по време на дебата Клинтън-Тръмп стана хит в социалните мрежи( ВИДЕО, СНИМКИ)

Една от главните теми от телевизионния дебат Клинтън-Тръмп, обсъждани в социалните врежи Туитър и Фейсбук, неочаквано стана муха, кацнала върху лявата вежда на Клинтън.

Това съобщи вестник „Хил“ след политическата дискусия в Сейнт Луис между двамата претенденти за президентския пост на САЩ.

„Социалните мрежи изведнъж се възбудиха от случая с муха върху лицето на Клинтън“, пише изданието.

cuxslbgwyaaulqoНа публикуваната от него снимка се вижда насекомото, кацнало върху лявата вежда на Клинтън. Тя обаче „дори не се опита да я махне“, констатира медията.

Спор в социалните мрежи коя е истинската мишената на мухата

Съперникът на бившата първа лейди Доналд Тръмп сигурно „нарочно е накарал мухата да попречи“ на представителката на Демократическата партия, коментира един от ползвателите на мрежите, цитиран от „Хил“.

screen-shot-2016-10-09-at-11-02-17-pm-640x480При това „най-бдителните“ ползватели отбелязват, че насекомото е „летяло край Тръмп, но избрало за своя мишена именно Клинтън“, защото се „уплашило да се срещне лице в лице“ с републиканеца.

Освен това някои шеговити допитвания, организирани импровизирано от ползвателите на Туитър, посочват като победител от дебата не Клинтън или Тръмп, а именно мухата, макар и с незначителен превес.

Сегашните телевизионни дебати между двамата кандидат президенти са вторите. Първите се състояха на 26 септември в Университета Хофстър. Третият дебат ще е на 19 октомври в Лас Вегас, щата Невада.

 

- реклама -