Мрежата скочи на новия отцепник от ИТН (снимка)

Мрежата скочи на новия отцепник от ИТН – Кирил Симеонов. Това пише „24 часа“. Ежедневникът посочва, че след днешния си анонс, че напуска групата на Слави Трифонов, Симеонов е станал обект на „ирония и откровен хейт във Фейсбук“.

Симеонов обяви по-рано сутринта, че също вече няма да е част от редиците на ПГ на ИТН, като така се превърна в шестия отцепник.

Малко след това в социалните мрежи настана истински бум на постове, които припомнят участието му в Биг брадър, както и че постоянно е бил

с бутилка или чаша алкохол в ръка.

Симеонов е и депутатът, който миналата седмица разкри, че е получил обаждане от Кирил Петков с молба да се видят. „Срещнахме се. Не ми е предлагал постове, нито пари, просто поговорихме. Каза ми да си преосмисля позицията, да не хвърляме страната в хаос”, заяви тогава той.

От разказа му стана ясно, че

срещата се е провела в „някаква лаборатория” на Кирил Петков.

След това Симеонов казал на Тошко Иванов, Любомир Каримански и Ива Митева. Казал им обаче, след като се е срещнал с Петков. „Отидох на срещата, за да видя какво става, за да разбера стратегически какво се получава там, какво иска да каже”, каза Симеонов. „Нищо не му отговорих, казах му, че благодаря за разговора и си отидох. По никакъв начин не се е опитвал да ме мотивира. Каза, че иска да вкара държавата в правия път”, каза Симеонов.

Няма да бойкотираме важни решения за държавата, заяви още Симеонов.

- реклама -