Мрежата прегря: Бойко Рашков и Живко Коцев си делкат дебели пачки в компанията на контрабандист

Мрежата прегря: Бойко Рашков и Живко Коцев си делкат дебели пачки в компанията на контрабандист. Свързващата нишка между различните снимки е кучето на Стефан Димитров.

Новите снимки! Пудел, пачки, Живко Коцев и Бойко Рашков | StandartNews.com

Сайтът „Афера.бг“ публикува снимки на пачките пари открити в къщата на обвинения за контрабанда Стефан Димитров, арестуван по акцията на ДАНС и КПКОНПИ заедно с шефката на Митниците Петя Банкова.

Обвиняеми за участие в организирана престъпна група

са още бащата на Стефан – Марин Димитров-Ярата, и соченият за контрабандист № 1 у нас Никола Николов-Паскал. В събота съдът остави постоянно в ареста Банкова и Стефан Димитров.

На снимките се виждат Бойко Рашков, главният секретар на МВР Живко Коцев и Стефан Димитров, човек на Паскал.

Има снимка и на камиона с контарабандните цигари откъдето текат пачките.

Източници на „Гласове“ потвърдиха автентичността на снимките, съобщи и сайтът „Гласове“.

Свързващата нишка между различните снимки е кучето на Стефан Димитров, което получава торта за рожден ден, снимано сред пачките с пари. На един от кадрите пуделът носи пачка в устата си.

Виктор Димчев

Куче с чекмедже, 2024, три години след победата на добрите сили.

Сайтът Афера.бг публикува снимки на пачки със стотици хиляди евро, открити в къщата на контрабандиста Стефан Димитров, човек на Паскал, арестуван по акцията на ДАНС и КПКОНПИ заедно с шефката на агенция Митници Петя Банкова.

На снимките се вижда Бойко Рашков на маса със същото кученце, главният секретар на МВР Живко Коцев, на когото контрабандиста е звъннал в момента на ареста си, със същото кученце.

Има снимка и на камиона с контрабандните цигари откъдето текат пачките, както и много снимки от апартамента на контрабандиста със същото кученце и различни по вид пачки с пари.

Снимките са от телефона на контрабандиста и са автентични.

Кристиян Шкварек

Дали да отида при протестърите пред МВР, ама с плакат с е тия снимки как двамата им нови „градско-демократични“ идола в борбата с мафията – Бойко Рашков и Живко Коцев, си делкат дебели пачки в компанията на контрабандист и…някакъв пудел.  ???? (пуделът не участва в схемата)

Явор Дачков

„Сайтът „Афера.бг“ публикува снимки на пачките пари открити в къщата на контрабандиста Стефан Димитров, арестуван по акцията на ДАНС и КПКОНПИ заедно с шефката на Митниците Петя Банкова.

На снимките се виждат Бойко Рашков, главният секретар на МВР Живко Коцев и контрабандиста Стефан Димитров, човек на Паскал. Има снимка и на камиона с контарабандните цигари откъдето текат пачките.

Източници на „Гласове“ потвърдиха автентичността на снимките.“

Катя Кранчева

Така де, то на лицето му е изписано, че не е престъпник. За кученцето иде реч. Кадрите на ППДБ са потресаващи. Представям си какви хора биха назначили за ръководители на регулаторите, на службите и на ключовите места в държавата. Въобще не трябва да помирисват власт.

И след всичко това продължават да си защитава корумпетата, не се разграничават, не искат оставки. Денков е напълно неадекватен тези дни.

След публикуваните снимки от телефона на арестувания и обвинен в контрабанда Стефан Димитров мрежата прегря от коментари за малкото кученце, което позира с хиляди пачки евро банкноти. Същото кученце се гушка сладко в ръцете на главният секретар Живко Коцев.

На друг кадър, кучето с пачките на Димитров пък е приседнало до Бойко Рашков, а от кадъра става ясно, че снимката е направена на приятелска сбирка на маса и с обилно количество алкохол.

Едни потребители „завидяха“ на „кучешкия живот“ и намериха в съчетанието различно значение. Други определиха стандарта в „Продължаваме промяната“, а именно  –  кучето носи парите вкъщи, стопанина ходи на грууминг! Трети пък намериха ново значение на абревиатурата ПП – „Партията на пудела!“.

Вижте част от събраните коментари от социалната мрежа Фейсбук: 

 

Последвайте ни в Google News

- реклама -
error: Съдържанието е защитено