Моуриньо

Моуриньо отказа да подпише тениска на Челси

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо разочарова фен на Челси, след като отказа да му подпише тениска на „сините“ от Лондон. „Червените дяволи“ са на турне в Шанхай, където се срещнаха със свои привърженици и в продължение на половин час раздаваха автографи. Това стори и Моуриньо, но поклати отрицателно глава, след като му бе подадена фланелка на Челси.

Португалецът беше мениджър на лондончани от 2004 до 2007 година и от 2013 до 2015, когато беше освободен за слаби резултати.

В Китай Специалния коментира и непрестанните спекулации, че Пол Погба отново ще облече екипа на Юнайтед. „Където има дим, има и огън. Няма да се опитвам да ви правя наивници и да ви карам да вярвате, че не опитваме да привлечем един играч”, лаконично заяви Моуриньо.

Португалецът призна, че е доволен от привлечените през лятото футболисти. „Поставихме си четири цели на трансферния пазар, вече взехме три от тях и сме на път да вземем четвъртата. Обединихме се около профилите на четирима играчи, които да повишат класата на отбора, да ни дадат повече опции, особено имайки предвид моите идеи за футбола. Всички говорят за една от целите ни, но няма да е изненада за мен, ако не привлечем него, а някоя от другите опции, защото ние търсим определени характеристики у даден играч“, каза мениджърът на Юнайтед.

- реклама -