Козмин Моци
Снимка: facebook.com/pfcludogorets1945

Козмин Моци стана директор в Лудогорец

Козмин Моци става технически директор на Лудогорец. Това съобщи изпълнителният директор на зелените Ангел Петричев.

Козмин Моци е легендата на шампионите. Той прекрати кариерата си като футболист в края на миналия сезон. „Моци става днес официално технически директор. Той ще е дясната ръка на Георги Караманджуков – човекът, който е отговорен за целия спортно-технически процес. Това е тежка отговорност и е нормално да има човек, който му помага. Моци ще е плътно до отбора. Ще помага на треньора, ще разчитаме на неговия опит. Лудогорец е в труден период и си имаме нашите колебания. Разчитаме, че Козмин Моци ще помогне този процес да премине максимално бързо“, каза Петричев.

На пресконференцията бяха представени и две нови попълнения. Това са вратарят Серджио Падт и нападателят Клод Гонсалвеш.

„Искам да благодаря за топлото посрещане. Седем години играх в нидерландското първенство. Лудогорец е топ отбор в България и иска да играе в Шампионска лига. Аз също искам да играя в Шампионска лига“, сподели Падт.

„Лудогорец е голям отбор, който иска да играе в Европа. Това е и моето желание. Именно заради това се разбрахме толкова бързо. Искам да съм част от шампионски отбор“, каза Гонсалвеш.

- реклама -