Венсан Касел

Моника Белучи и бившия й мъж представиха новия си филм във Венеция

Моника Белучи и Венсан Касел може да не са вече заедно в любовта, но продължават да си партнират на екрана. Двамата се появиха на филмовия фестивал във Венеция за представянето на най-новия си филм, който е продължение на култовата лента „Необратимо“ от 2002-ра. Режисьор отново е Гаспър Ное.

В оригиналната версия се разказа историята на брутално изнасилена и пребита французойка (в ролята Моника Белучи), която изпада в кома. Двама нейни приятели успяват да намерят изнасилвача в гей бар и да го убият като му размазват главата с пожарогасител. Впоследствие обаче се оказва, че убитият човек не е извършителят на престъплението. Действието на филма обаче върви отзад напред.  Много хора остават крайно възмутени от насилието в него и напускат киносалоните особено по време на сцената с изнасилването, която продължава цели 11 минути.

В сегашната версия сюжетната линия върви последователно.

Моника Белучи изглеждаше феноменално както винаги. Тя дойде в Кан сама, след като неотдавна се раздели с последното си гадже – френски художник.

Венсан Касел пък бе придружен от новата си съпруга – 22-годишната красавица Тина Кунаки, която неотдавна го направи баща на дъщеричка.

Актьорът и Моника се разделиха през 2013. Двамата имат две деца – Дева и Леони Касел.

- реклама -