Vogue

Модното ръководство на Vogue за сватбения дрескод

Сватбеният сезон наближава и независимо дали сте шаферка или просто гост на празника, дрескодът често се превръща в причина за разгорещени спорове.

Неподходящата рокля или обувки, шапката, която не пасва на тоалета или грешните бижута могат да се окажат сериозен проблем.

Според британския Vogue всички са допускали непростими модни грешки и ръководството по сватбено облекло отдавна е трябвало да се появи.

Така например дамските каскети не подхождат на сватбеното облекло и е добре да се избягват. Вместо това заложете на красиво и елегантно боне в стил „20-те години“.

Vogue

От списанието препоръчват избора на жилетка спрямо тоалета. Тя е отлична за сватбите в по-хладни дни – стилна е и ще Ви осигури още топлина. А може и да й добавите изящна брошка за допълнително разкош.

Заменете така обичания клъч с мини чанта с къса дръжка, която да държите в ръка, а не на рамо или под мишница.

Vogue

А ако наистина искате да впечатлите останалите гости и дори булката с облеклото си, не избирайте известни марки или дизайнери. Потърсете магазин или творец, когото малко хора познават. В този случай със сигурност никой няма да се появи на сватбата с облекло като Вашето.

Vogue

Специалистите от модната библия Vogue съветват още да замените обувките на ток с такива на платформа, да избягвате бледите цветове и да стоите далече от всичко, което води до изкуствен тен. Така перфектният външен вид на сватбеното тържество ще Ви е гарантиран!

Източник: Independent

- реклама -