Тракия

Младеж загина след като заби кола в дърво, момиче е с опасност за живота

Млад мъж загина в тежка катастрофа, съобщиха от полицията във Враца. Пътният инцидент е станал снощи, около 19.30 часа, на пътя между Бяла Слатина и врачанското село Горна Бешовица.

Колата, собственост на на 27 годишен от Камено поле се е блъснала в крайпътно дърво. Зад волана обаче е бил 20-годишен, който сподер очевидци е карал с много висока скорост. Заради дупка на пътя колата изхвърчала извън платното.

Шофьорът не е изпробван за употреба на алкохол, транспортиран е към  болницата в Плевен, но по пътя е починал. Пострадали са пътуващите в автомобила Л. Б., който е с охлузни рани, В. Й., М. Й., както и Е. И. на 18 години – всички жители на селото. Л. Б., В. Й. и М. Й. са откарани в спешното отделение в Бяла Слатина за преглед и са освободени без опасност за живота. 18-годишното момиче е транспортирано в плевенската болница с пневмоторакс и натъртен глезен и опасност за живота.

Според експерти причината за зверския удар, е несъобразена скорост с пътните условия. По случая е образувано досъдебно производство.

- реклама -