Младен Маринов битова престъпност МВР картини Майстора Киров

Младен Маринов с призив: Кметове, съветници и членове не се поддавайте на заплахите от политическото ръководство на МВР

„Във връзка с новите заплахи, отправени от лицето, назначено за служебен министър на вътрешните работи, призовавам десетките хиляди кметове, общински съветници и ръководители, членове и симпатизанти на ГЕРБ да не се поддават на подготвените провокации от служебното политическо ръководство на МВР.
Да не подписват летящи хартийки без никаква юридическа стойност!
Да се отзовават на т. нар. „покани“ за посещения на районните полицейски управления само и единствено, след като им бъдат представени ясни и категорични законови основания за това. Както и след като им бъдат посочени съответните „закононарушения“, които, уж, са извършили“, това пише в свой пост в социалната мрежа Младен Маринов.
„В работата като професионален и след това – политически ръководител на МВР, винаги съм се ръководел единствено и само от върховенството на закона. Никога не съм издавал присъди на политически партии от ефира на националните обществени медии. Никога не съм обявявал, 51 дни преди провеждането на избори, че точно определени партии „са започнали да подготвят купуването на гласове още отсега“. Къде са доказателствата за тази престъпна дейност? Къде са разбитите и задържани ОПГ-та за купуване на гласове Къде и колко са конфискуваните финансови средства? Къде и колко са съдебните дела?“, посочва още Младен Маринов.
„Няма да оставим без разследване и последствия нито един случай на полицейска репресия срещу членове и симпатизанти на ГЕРБ. Или на която и да е друга българска партия. Всички замесени лица (дори и на най-високо политическо ниво), издавали незаконни заповеди и противоконституционни разпореждания, ще понесат своята отговорност. Законността в МВР трябва и ще бъде възстановена! Ще го направим!Продължаваме напред!“, завършва своя пост в социалната мрежа Младен Маринов.

- реклама -