Млад мъж загина при тежка катастрофа между автобус и микробус

25-годишен мъж загина при тежка катастрофа между автобус и микробус в близост до град Търговище. Това съобщиха от ОДМВР – Търговище, цитирани от „Фокус”. Сигналът за пътния инцидент е подаден днес в 8:36 часа на тел. 112. Той се е случил в близост до гр. Търговище на кръстовището на път II-49 Разград – Търговище и отбивката за голямо предприятие в града.

Сблъскали са се излизащ от отбивката автобус с търговищка регистрация – фирмена собственост, и пътуващ от гр. Лозница в посока гр. Търговище микробус с разградска регистрация.

По първоначални данни водачът на микробуса – 25-годишен мъж от гр. Лозница, е загинал на място, а пътуваща в моторното превозно средство 24-годишна жена е откарана в болница с опасност за живота.

Участъкът от пътя Разград-Търговище в мястото на инцидента е временно затворен за извършване на процесуално-следствени действия. На преминаващите оттам МПС се предлагат следните обходни маршрути: в посока гр. Търговище – с. Бистра – с. Съединение – кв. „Бряг“ на гр. Търговище, а за пътуващите в посока гр. Разград – през селата Бистра и Голямо Соколово.

Възможен е и втори обходен маршрут – За пътуващите към гр. Търговище – с. Бистра – с. Г. Соколово – с. Дралфа.

- реклама -