Попица кмет кола автомобил изгорен

Млад мъж на 29 г. е загиналият в адската катастрофа край Търново

29-годишен мъж от Велико Търново е загиналият при катастрофата край областния град снощи. Верижната катастрофа стана снощи около 19,00 ч. на пътя София – Варна, в района на Дъговия мост във Велико Търново, информира ОДМВР.

Зад волана на лек автомобил БМВ е бил 29-годишен мъж от В. Търново и пътници на 17 и 25 години. Движейки се в посока от В. Търново към Варна е навлязъл в насрещаната лента за движение и странично е ударил лек автомобил „Мини Купър“, управляван от 42-годишен мъж от В. Търново, след което челно се е ударил в лек автомобил „Шевролет“, управляван от 58-годишен мъж от Стара Загора. В резултат на това водачът на БМВ-то и спътниците му, водачът на шевролета и 57-годишната му съпруга са откарани във великотърновската болница.

На път за лечебното заведение водачът на БМВ-то е починал. Останалите пострадали са прегледани и освободени за домашно лечение с охлузвания и натъртвания.

Водачите на Мини купъра и Шевролета са изпробвани за употреба на алкохол, порбите са отрицателни. На тримата водачи са взети кръвни проби за химичен анализ. Причините за произшествието са в процес на изясняване. По случая е започнато досъдебно производство.

- реклама -