Даниел Митов, ДБ, чужбина, Турция, избори,
сн. Фйесбук

Митов за ДБ и секциите в чужбина: Шизофренното поведение на „переменчиците“ се отличава с особено нахалство

Даниел Митов от ГЕРБ подчерта бързо променящото се мнение на „Демократична България“ за секциите и вота в чужбина. На страницата си във Фейсбук той публикува пост на Ивайло Мирчев от ДБ от месец юли, когато той твърдо се обявява за премахването на ограничението за разкриване на до 35 секции за гласуване в страните извън ЕС. Митов припомня, че сега Мирчев е на коренно различно мнение и даже обяви, че на балотажа заминава за Турция, за да следи как се гласува там.

Ето какво написа Даниел Митов във Фейсбук:

„Преди няколко месеца предупреждавахме, че лидерите на ДБ ще поднесат избирателите си „на тепсия“ на бившата комунистическа партия и на ченгетата около Радев. Днес това вече е факт. ДБ преговаря за коалиция с БСП и помага всячески на Радев да бъде преизбран. Въпрос на време е, мрежите на ДС отново да възстановят пълния си контрол върху политическия живот в страната. А помня времената, в които ДСБ се противопоставяше на членството на ГЕРБ в ЕНП, защото уж Борисов щял да влезе в договорки с комунистите. Но така е в царството на двойните стандарти. Няма да питам какво мислят антикомунистите в София и страната, защото знам.

От вчера обаче, шизофренното поведение на „переменчиците“ се отличава с особено нахалство. Същите тези, които само преди 4 месеца ни убеждаваха, че премахването на ограниченията за секциите в чужбина няма да е никакъв проблем, сега вдигат шум до небесата, че видите ли от Турция идвали много гласове. Добър ден, както вече беше казано! И за това ви предупредихме.

Скоро, очаквам от горепосочените да чуя твърдението, че санкциите срещу Кремъл трябва да отпаднат, защото всичко се оправя, ако диктаторът обещае да бъде въглеродно неутрален евентуално от догодина.“

- реклама -