Митьо Очите

Митьо – Очите вече приема свиждания

Простреляният преди седмица Димитър Желязков – Очите вече е контактен и се е видял с дъщеря си Станислава и любимата си Антигона. Това съобщиха лекарите от болницата в Бургас, които спасиха живота на несебърския бос.

Очите диша сам втори ден и е контактен, макар и да се чувства леко дезориентиран от медикаментозната кома, в която бе за няколко дни. Медиците са учудени от темповете, с които се възстановява пациента им. Те смятат, че от значение била и добрата физическа форма на Желязков.

Според информация на „Дарик“, веднага след като дошъл в съзнание, Димитър Желязков пожелал да бъде изписан и да се прибере в дома си. Дори след като лекарите му обяснили, че е бил в кома, той отново настоял: „Утре искам да съм изписан и да се прибера вкъщи“.

Очите бе ранен смъртоносно в престрелка пред заведение в Слънчев бряг. За да спасят живота му, лекарите от бургаската болница му направиха три операции и му преляха 10-тки литри кръв и плазма.

Според полицията, престрелката при която бе убит един от гардовете на Очите е станала заради спречкване между бъдещия му зет и управителя на ресторант „4U“ за паркомясто.

Заради напрежението в морския район, главният прокурор Сотир Цацаров пристигна днес в Бургас, където прави проверка на всички знакови дела, по които работят окръжни и апелативни прокурори. Резултатите ще бъдат обявени утре.

- реклама -