Митьо Очите
сн. Фейсбук

Митьо – Очите вече без опасност за живота

Простреляният в Слънчев бряг Димитър Желязков – Очите вече е без опасност за живота и състоянието му е стабилизирано. Очаква се до часове медиците от МБАЛ – Бургас да направят опит да го върнат към съзнание и самостоятелно дишане.

Междувременно по Нова телевизия медици от бургаската болница споделиха, че от миналата сряда вечерта досега лечението на Димитър Желязков струва близо 24 хиляди лева.Никой не е оказвал натиск върху нас, напротив – оставени сме да работим абсолютно спокойно. Смутени сме само от огромния медиен интерес. Иначе поведението ни е такова, каквото при всеки пациент„, коментира д-р Здравка Инджова от лечебното заведение.

В понеделник се разбра, че след появата на първите индикации за подобрение в състоянието на Очите, неговите приближени са подсилили охраната край Бургаската болница. Те се страхували от ново покушение срещу несебърския бос.

Желязков бе ранен миналата сряда при престрелка в заведение в Слънчев бряг, когато загина един от гардовете му – Александър Алексиев. От МВР посочиха като причина за разпалилата се гангстерска война спор за паркомясто между бъдещия зет на Очите и управителя на заведението Тодор Славов. Той бе задържан като неоспорим убиец на гарда и ще дочака делото зад решетките. 

 

 

- реклама -