Миска, достигнала до финал на конкурс за красота, призна, че е мъж – СНИМКИ

Жителят на Алмати, Илай Дягилев стигна до финала на женски конкурс за красота, след което призна, че е мъж, пише Sputnik Kazakhstan

Както се съобщава, 22-годишният Ирай Дягилев изпратил свои снимки в образа на Арина Алиева, за да участва в конкурса Miss Virtual Kazakhstan. Когато обаче младият мъж стигнал до финала, решил да признае, че не е жена. След това неговото второ „Аз“ е дисквалифицирано и заменено с друга участничка.

„Достигнах до финала, но когато разбрах, че нещата са отишли твърде далеч, реших да разкрия образа на Арина Алиева“, казва Дягилев.

Всичко започна от разговор за женската красота. Много млади жени считат, че външността е главното и да си красива изисква много труд. Но аз поспорих с приятелите си, че това е лесно дори за мъж – живеем в света на фотошопа, козметиката и фалша, където естествената красота трудно оцелява, казва Дягилев.

Повечето му приятели не повярвали, че ще успее. Но с помощта на уменията си на модел, фотографи, стилисти и коафьори образът на Алина се получил. За измамата знаели само Дягилев и хората от екипа му. А двес младият мъж призовава девойките да се замислят кое е най-ценно в живота.

- реклама -