Мишел Обама разкри какво е имало в синята кутия на Мелания

Година след като бившият американски президент Барак Обама предаде властта в ръцете на милиардера Доналд Тръмп, Мишел Обама разкри какъв е бил подаръкът ѝ от Мелания Тръмп.

В деня на встъпването в длъжност на новия президент, Мелания Тръмп подари синя кутия от бижутерската верига „Тифани“ на предшественичката си Мишел Обама. Това стана точно на входа на Белия дом, където семейство Обама трябваше да позират пред фоторепортерите със семейство Тръмп преди чаената церемония и преди да се отправят за церемонията по полагане на клетва от Тръмп.

След този момент в социалните мрежи се появиха десетки предположения какво има в синята кутия.

Сред догадките бяха чанта за документи, голяма лупа, колие с обеци, кутия с шоколадови бонбони.

Часът на истината настъпи и Мишел Обама разкри какво е имало в кутията.

„Подаръкът беше красива рамка“, сподели бившата първа дама на САЩ в предаването на Елън Дедженерис.

Това е първото телевизионно интервю на Мишел след като напусна Белия дом.

Освен какъв е бил подаръкът, тя коментира и неловката ситуация, в която тя държеше кутията за няколко секунди и се чудеше къде да я остави.

„Това е официално събитие, има си протокол, казано ти е какво да правиш, къде да стоиш и частта с подаръка беше изненадваща. В този момент съпругът ми спаси деня“, разказа г-жа Обама.

След като напуснаха Белия дом Барака Обама и семейството му останаха да живеят във Вашингтон, докато дъщеря им не завърши образованието си.

- реклама -