Мис САЩ 2019 се самоуби, остави предсмъртно писмо

Победителката в конкурса за красота „Мис САЩ 2019″ Чесли Крист се самоуби в центъра на Ню Йорк, оставяйки предсмъртно писмо.

Това съобщи New York Post, позовавайки се на източници от правоохранителните органи.

Според информация на полицията, тялото на Крист е намерено в неделя сутринта на улица в съседство с къщата, в която е живяла.

Тя е скочила сама от прозорец на 60-етажна сграда около 7:15 ч. местно време. Крист е живеела в небостъргача, като за последно е видяна на терасата на 29-тия етаж.

Малко преди да скочи победителката в конкурса за красота „Мис САЩ“ 2019 е написала в личния си профил в Instagram: „Нека този ден ви донесе мир и покой”.

Полицията разследва причината за инцидента. Крист е оставила предсмъртно писмо, в което моли всичките ѝ вещи да бъдат предадени на майка ѝ, информира БГНЕС.

30-годишната Крист, родена в Джаксън, Мичиган, е завършила право. След като печели титлата „Мис САЩ“, работи като кореспондент на телевизионното развлекателно предаване „Екстра“.

„Сърцата ни бяха разбити. Чесли беше не само важна част от нашето шоу, но и любим член на семейството на „Екстра“. Изказваме най-дълбоки съболезнования на всички нейни близки и приятели“, се казва в изявление на уебсайта на предаването.

„Челси беше олицетворение на любовта и служеше на другите – с работата си като адвокат, борещ се за социална справедливост, като Мис САЩ и като ТВ водещ“. Това казаха от семейството й. „Но най-важно -като дъщеря, сестра, приятел, ментор и колега – ние знаем, че делото й ще живее“.

 

Източник: БГНЕС

- реклама -