Мис България
София (19 ноември 2017) Мис България за 2017-та година бе избрана на официална церемония в хотел "Рейнбоу плаза". На снимката: победителката Тамара Георгиева от София. Пресфото - БТА снимка: Минко Чернев (ПК)

Мис България 2017: Имам силно присъствие, носът ми остава на заден план

„Нещата, които се пишат, не могат да ме обидят. Аз не съм това, което ме описват.“

Това заяви новата „Мис България” 2017 Тамара Георгиева по повод негативните коментари срещу нея след спечелването на титлата.

„Факт е, че всеки се обръща след мен, като мина някъде, защото имам много силно присъствие. И носът остава на заден план”, заяви тя.

Тамара е на 24 г. от София. Завършила е Италианския лицей и Художествената академия, специалност „Керамика и стъкло” с пълно отличие.

Определя се като трудолюбиво и амбициозно момиче. А този конкурс бил една от мечтите ѝ.

По ирония на съдбата темата на Тамара в конкурса са били именно социалните медии – „Реалност и илюзии”. И ето какво споделя тя по този въпрос, преди да изпита на гърба си силата на „Facebook”, „Twitter”, „Instagram” – във визитката си по време на конкурса, преди да спечели.

„Социалните мрежи са реалност, която така или иначе е изпълнена с илюзии”.

След конкурса Тамара има свое обяснение за негативните настроения срещу нея.

„Всеки има свой профил, в който се харесва най-много. Аз също имам. Всеки, който разбира от анатомия знае, че лицето е различно от различната страна. Снимката е снимана много лошо, а фотографите трябва да те изкарат в най-добра светлина, а не да се възползват от нещо, да го пресилят, за да имат популярност”, заявява Тамара.

Въпреки напрежението, негативните коментари, тя казва, че ще носи короната си „Мис България” 2017 с високо вдигната глава.

източник: Нова

 

- реклама -