Минус 9 месеца – алтернативният знак в Зодиака, свързан с майката и зачатието

В допълнение към основния знак от зодиака, всеки човек има втори знак, който се определя, като се изчисли месеца на неговото зачеване. Началото на бременността на вашата майка е сакрално време, което през целия ви живот ще определя вашите наклонности и отношението ви към света. Астролозите уверяват, че именно хороскопът на зачатието може да разкаже за скритите резерви на личността, особеностите на характера и да предскаже съдбоносните моменти в живота.

Вижте как са свързани двата знака от Зодиака и защо е важно да използваме потенциала на хороскопа на зачатието.

Овен (21 март – 20 април)

Емоционалните, решителни и волеви Овни се намират под въздействието на Рака. Именно затова това те се отличават с променливо настроение, което често се ръководи от мисълта „всичко или нищо“. Имайте предвид, че Ракът в много отношения омекотява характера на Овена, дарявайки го със жажда за семеен живот, умението да намира компромис със своите възлюбени и деца. Често именно тази област от живота на Овните се намира в хармония и им носи чувството за баланс.

Телец (21 април – 21 май)

На практика всеки Телец, чрез знака на зачатието, е Лъв, на когото дължи царственото си спокойствие, снизходителност и величие. Не може да се отмине и факта, че Телецът е привлечен от лукса: от самото си раждане представителите на този знак мечтаят да живеят като кралски особи и да не се лишават от нищо. Между другото, благодарение на това качество Телците са смятани за най-добрите покровители и мъдри родители.

Близнаци (22 май – 21 юни)

Благодарение на знака за зачатието в Дева, Близнаците са надарени с възможността да виждат малките детайли, да планират живота си подробно и задълбочено и да различават реалността от фантазията. Непоколебими по природа, представителите на съзвездието „Близнаци“ не винаги могат да оценят ситуацията от всички страни, но използвайки вродените качества на Девата, те стават идеални стратези и успешно градят кариера.

Рак (22 юни – 22 юли)

Ако не беше влиянието на дипломатичните Везни, от чието съзвездие произлиза зачатието на Рака, представителите на този знак не биха могли да постигат компромиси и да изграждат успешен семеен живот. Опорната точка на всеки Рак е способността да се договори, да степенува отношенията си с хората и да прощава грешките. По време на трудни житейски ситуации слушайте „вътрешните“ си Везни, намерете баланс и не позволявайте собствените ви емоции да взимат връх.

Лъв (23 юли – 23 август)

Знакът на зачатието на Лъва – Скорпион, дава на представителите на слънчевото съзвездие чувствителност и способност за дълбок психологически анализ. Властните, непоколебими Лъвове са способни да смажат със своята тирания всички, дори самите себе си. Но именно „скорпионската“ част от знака го призовава да се забави, да направи пауза и да промени отношението не само към ситуацията, но и към себе си.

Дева (24 август – 23 септември)

Педантичните и предпазливи Деви често несъзнателно критикуват и обиждат другите, но благодарение на знака за зачатие в Стрелец те са в състояние да намалят своята принципиалност и да улеснят живота си. Скритият резерв в личността на всяка Дева е стремежът на Стрелците към целта и игнорирането на несъществените детайли. Астролозите им препоръчват да стимулират оптимизма и любовта към живота, които са характерни за всеки Стрелец.

Везни (24 септември – 23 октомври)

Всяка Везна става по-„точна“ благодарение на влиянието на Козирога – знак, който ви учи да намирате точния аналог на всяка емоция, както и правилно да преценявате всяка ситуация или човек. Когато е трудно да контролират емоциите или действията си, да останат дипломатични и спокойни, Везните се обръща към вътрешния си Козирог. Той им подсказва как правилно да „замразят“ случващото се, да се отдръпнат на заден план и в крайна сметка да наклонят всички негативи към „не“.

Скорпион (24 октомври – 22 ноември)

Любовта на Скорпионите към промените, животът „на макс“ и постоянното движение напред всъщност не са нищо друго, освен влиянието на Водолея. Благодарение на това съзвездие интелектуалците Скорпиони стават по-дълбоки, по-либерални и по-мъдри. Ключът към баланса е „водолейската“ любов към света, способността приемаш всички такива, каквито са. Астролозите препоръчват да контролирате своя максимализъм, гордостта и строгостта в оценката за другите хора.

Стрелец (23 ноември – 22 декември)

Знакът на зачатието на всеки Стрелец – Риби – го дарява с тънкото възприемане на света, отзивчивостта и способността му да се адаптира във всякаква среда. В моменти на безсилие целеустремените и енергични Стрелци действат като Риби: вслушвайки се в интуицията си, те натрупват вътрешни ресурси и променят жизнения си курс. Понякога, за да постигнат хармония, представителите на този знак трябва да направят екзотично пътешествие и да намерят отговори на въпросите с помощта на съприкосновение с чужда култура.

Козирог (23 декември – 20 януари)

Издръжливостта, надеждността и твърдостта на Козирозите са влияние от упорития Овен, знакът на тяхното зачатие. Благодарение на състезателната и борбена природа на съзвездието, всеки Козирог преобразува амбицията в безкраен енергиен ресурс. Астролозите препоръчват представителите на този знак да използват като точки на психологическа опора лидерските умения и постоянството на Овена.

Водолей (21 януари – 19 февруари)

Благодарение на Телеца, всеки Водолей от раждането си е надарен с естетически вкус и стремеж към съзидание, което помага да разгръща творческия си потенциал и да печели пари с него. Астролозите съветват Водолея да се придържа към избрания курс, по-често да оценява ситуациите от материална гледна точка и да не позволява да бъде манипулиран с помощта на чувството за самосъжаление.

Риби (20 февруари – 20 март)

Рибите, заченати под знака на Близнаци, са едни от най-хармоничните хора в хороскопа. Благодарение на „близначеската“ откритост и умението да се намира баланс между материалното и духовното, Рибите контролират своята мечтателност и продължават да стоят здраво на краката си. Астролозите препоръчват на Рибите да проявяват повече любопитство, никога да не спират да учат и да пътуват повече.